SM 2010
Skugga Skugga Skugga
Skugga

Linje
Publicerad den 4 juli 2022
Sven-Ingvar
Utskriftvänlig
Öppet Hus fortsätter under SM!
Tisdagen den 5 juli kl. 15.00 - ca 18.00 och söndagen den 10 juli kl. 11.00 - ca 14.00.

Vi följer FM Martin Jogstads och GM Axel Smiths kamp för att bli Svensk mästare, CM Alexander Nords kamp för att bli Junior-mästare, Ludvig Morells kamp för att bli Kadett-mästare samt Oscar Morells och Theodor Stedmans kamp för att bli Minior-mästare.

Rapport 5/7: Ungdomarna har startat SM på ett strålande sätt! Oscar Morell leder Minior-SM på 3/3 och Theodor Stedman ligger tvåa på 2/3. Igår möttes de två i en kamp där Oscar segrade. I Kadett-SM ligger Ludvig Morell trea med 2,5/3. I junior-SM ligger Alexander Nord trea med 2/4. Våra spelare i i kampen om SM-titeln ligger tyvärr näst sist och sist. FM Martin Jogstad har 1/4 och GM Axel Smith har ½/4. Vi hoppas att de lyckas bättre i fortsättningen.

Rapport 6/7: Oscar Morell stormar fram Minior-SM, har 4/4 och leder därmed. Theodor Stedman har 2/4. I Kadett-SM har Ludvig Morell 2½/4. I Junior-SM har CM Alexander Nord 2½/5. I kampen om SM-titeln fortsätter det att gå dåligt för FM Martin Jogstad som har 1/5 och GM Axel Smith som har ½/5.

Raport 7/7: Oscar Morells segersvit håller i sig. Han har nu 5/5 och leder Minior-SM. Theodor Stedman vann också sitt parti och har 3/5 och ligger fyra. I Kadett-SM vann Ludvig Morell sitt parti och har nu 3½/5 och ligger femma. I Junior-SM vann CM Alexander Nord och har nu 3½/5 och ligger fyra. I Sverigemästarklassen fortsätter det att gå dåligt för Både FM Martin Jogstad och GM Axel Smith. De förlorade båda sina partier.

Rapport 8/7: Oscar Morell vann idag ytterligare två partier och leder nu Knatte-SM med 7/7, 1½ poäng före tvåan. Theodor Stedman har 4/7 och ligger fyra. Ludvig Morell tog 1½ poäng idag och har 5/7 i Kadett-SM. Han ligger nu tvåa. I Junior-SM vann Alexander Nord idag och har 4½/6 och ligger trea. I Sverigemästarklassen vann äntligen GM Axel Smith och har nu 1½/7. Efter ytterligare en förlust ligger FM Martin Jogstad sist med 1/7.

Rapport 9/7: Oscar Morell fortsatte sin segerrad i Minior-SM och är nu mästare med en rond kvar. Han har 8/8 och leder med 1½ poäng inför sista ronden. Theodor Stedman spelade remi och har 4½/8 och ligger fyra. I Kadett-SM förlorade Ludvig Morell idag och har 5/8. Han ligger fyra, en halv poäng efter täten. Han kan forfarande hamna bland de tre bästa. Alexander Nord förlorade idag i Junior-SM och har 4½/8 och ligger därmed femma. I Sverigemästarklassen spelade FM Martin Jogstad remi mot GM Axel Smith. GM Axel Smith har nu 2/8 och FM Martin Jogstad har 1½/8.

Slutrapport 9/7: Oscar Morell fullföljdesin segerrad i Minior-SM och vann med 9/9. Theodor Stedman vann sitt sista pari och blev fyra med 5½/9. I Kadett-SM förlorade tyvärr Ludvig Morell dagens parti. Han blev därmed sjua med 5/9. CM Alexander Nord spelade remi idag och fick därmed 5/9 och slutade femma i Junior-SM. I Sverigemästarklassen spelade FM Martin Jogstad remi och slutade på 2/9 och blev därmed tia samt GM Axel Smith spelade remi och slutade 2½/9 och slutade därmed nia.

Sverigemästarklassen   Junior-SM   Kadett-SM   Minior-SM

Om du vill finns möjlighet att spela lite blixt m.m.

Klubben bjuder på kaffe.

Linje

  

Kreativt tänkande


 
Skugga Skugga Skugga