» HEM
 » NYHETER

 » SERIETABELLER
 » MATCHER
 » SPELARE

 » LAGLEDARSIDAN




Tiger Hillarp Persson

Blev stormästare 1998, bor i Malmö men representerar Skara, har tidigare spelat för LASK
Lottning Allskånskan 2005-06
den 27 juli 2005
Spelschema för Allskånskan 2005-06!

- På grund av antalet deltagande lag har de två sista ronderna på våren strukits. Totalt spelas alltså sju ronder på följande datum: 29/10, 19/11, 10/12, 28/1, 18/2, 11/3 och 1/4. Ingen krock med allsvenskan/Elitseien sker. I division I deltar 8 lag och i division II 7 lag, den senare kommer att ha en frirond.

- Uppdaterade tävlingsbestämmelser kommer runt den 10:e augusti, då även blanketter för spelarregistreringen (som ska vara inne senast 10 september).

- Den sista ronden kommer matcherna att spelas på gemensam plats, dock med division I och division II på olika ställen. Klubbar som vill anordna detta ombedes att kontakta tävlingskommittén. Allskånskan betalar naturligtvis fika och de faktiskta lokalkostnaderna (alternativt en schablonlokalhyra på 500 kr om klubblokalen används). Inga funktionärsarvoden betalas dock ut. Förhoppningen är naturligtvis att sammandragen (som detta år endast är en rond) flyttar runt i Skåne.

- I maj kommer ett möte att hållas med de deltagande klubbarna med utvärdering samt planering inför framtiden. På detta möte kommer även nästa säsongs tävlingskommitté att väljas. Mer information om detta i vår.

Uppdaterade tävlingsbestämmelser!