» HEM
 » NYHETER

 » SERIETABELLER
 » MATCHER
 » SPELARE

 » LAGLEDARSIDAN




Rutger Maclean

Skånsk frihetskämpe på 1700-talet som drev genom enskiftet, en jordbruks­ ­reform som moderniserade samhället radikalt
Inbjudan
den 6 december 2004
Säsongen 2005/06 är Allskånskan tänkt att starta på riktigt med en åttamannaserie. Våren 2005 sker en ministart med 4 lag. Serien spelas med 8 bord i varje match.

Anmälningsavgiften är 500 kr. Alla startavgifter kommer att gå till eloregistrering och priser.

Serien spelas i en bergergrupp med hemma/borta möten och eventuellt ett sammandrag i sista ronden. Det åligger hemmaklubben att fixa spellokal och fika.

Speldatum är: 3 april, 17 april och 8 maj. Betänketiden är 2 timmar för 40 drag plus en timme före resten av partiet. Ronderna startar 10.30.

Sista dag att anmäla sig är 1 februari. Vid anmälan ska max 16 spelare registreras, med elotal och svenskt rejtingtal per den 1/1. Alla registrerade spelare i klubben är tillåtna, ingen gräns på antalet utländska spelare. Registrerade spelare måste vara medlemmar i klubben, men behöver nödvändigtvis inte vara registrerad för allsvenskt spel i samma klubb. Samma registrering gäller genom hela tävlingen. Även en lagledare ska uppges. Anmäler en klubb två lag till serien får en spelare endast registreras i det ena laget. 100-poängsregeln gäller men inte mellan två lag från samma klubb.

I vår tas lagen ut efter rejtingsnitt på de högsta 8 borden.

Allskånskan kommer att vara eloregistrerad. För spelare som ännu inte har elotal krävs att man möter 4 spelare som har elotal för att kunna få en inteckning.

Frågor och anmälan sker till Axel Smith, per axel.smith@djingis.se eller till 073-7693386.

Klubbar som är intresserade får gärna anmäla sig preliminärt redan nu!

Axel Smith