SM 2010
Skugga Skugga Skugga
Skugga

Linje
Publicerad den 30 juni 2010
Axel Smith & Ellinor Frisk
Utskriftvänlig
Lambi tippar Jonny Hector som segrare i SM
Bläckfisken Paul har med stor framgång tippat resultat under fotbolls-VM. Under SM är det fåret Lambi som tippar.

Få har väl missat bläckfisken Pauls framgångsrika förutsägelser. Under fotbolls-EM 2008 tippade han rätt tecken i 80 % av Tysklands matcher, och under fotbolls-VM har han hittills tippat rätt i alla Tysklands matcher. Nästa förutsägelse är att Tyskland vinner kvartsfinalen mot Argentina.

Schack-SM vill inte vara sämre! Vi har anlitat fåret Lambi som tippningsexpert. Hon håller normalt till i Rinnebäcksravinen i västra Lund - ett smultronställe väl värt att besöka under schack-SM. Bläckfisken tippade genom att välja mellan olika skålar med musslor, medan fåret fick socker.

Får
Ellinor letar efter ett passande får

Fåret hade svårt att bestämma sig - något som tyder på att årets SM-grupp kommer att bli ovanligt jämn och spännande! Slutligen tippade Lambi dock på Jonny Hector.

Jonny har haft en framgångsrik vår och seglat upp till 2609 i elo. Han är för närvarande rankad tvåa i Sverige. Hur ser han på favoritskapet?
 -   Vad ska man säga förutom, man-får-tacka (vi håller ihop). Alla experter är inte fårskallar! Jag hoppas hon tippar rätt, annars får vi väl tala om det vid en grillfest!

Fårets tips Hector
Bild 1: Ett annat får som är med och håller utkik. Bild 2: Vinnaren av schack-SM 2010.

Linje

  

Kreativt tänkande


 
Skugga Skugga Skugga