SM 2010
Skugga Skugga Skugga
Skugga

Linje
Publicerad den 7 juni 2010
Axel Smith
Utskriftvänlig
Ingen förseningsavgift
Det går fortfarande att anmäla sig till schack-SM. I år tar vi inte ut någon förseningsavgift!

Hittills har det kommit in 683 anmälningar till SM i Lund! Med spel under endast nio dagar innebär det att det kommer att vara fantastiskt många schackspelare på plats samtidigt. Missa inte att vara där - det är fortfarande inte för sent att anmäla sig!

Anmälningsläget
Anmälan för Mästar-Elit, Veteran-SM och Junior-SM har stängt. Uttagningen för dessa grupper kommer inom kort.

Weekendturneringen har 119 anmälda deltagare! För denna finns en separat inbjudan. Det är fortfarande inte för sent att förlänga sin SM-vistelse med några dagar!

Veteran Allmän har 58 anmälda deltagare så här långt, och ser ut att bli en jämn grupp i kamp om de sex kvalificeringsplatserna.
Mästarklassen är starkare än någonsin tidigare. De 74 anmälda deltagarna kommer dessutom att kompletteras med ytterligare ett par spelare som inte kom in i Mästar-Elit.
Klass I: 61
Klass II: 74
Klass III: 98
Klass IV: 16

I
Minor-SM är Tom Rydström högst rankad bland 54 anmälda och i Kadett-SM är Jessica Bengtsson högst rankad bland 43 anmälda. Juniorkval har nu 11 anmälda deltagare.

Slutligen har vi
Schackfyran-Mästaren, som har 15 anmälda deltagare. Den siffran lär dock mer än fördubblas innan start. Schackfyran-Mästaren har en separat inbjudan.

Linje

  

Kreativt tänkande


 
Skugga Skugga Skugga